Je boekhouding bij Plusminder

  1. home
  2. werkwijze

Bij Plusminder willen we ons focussen op het advies, optimalisatie en ondersteuning van ondernemingen. Een digitale aanpak en een transparante samenwerking waarbij je financiële situatie steeds up to date te consulteren is.

Je boekhouding moet zorgen voor een gevoel van controle en inspiratie, in plaats van een zorgenpost te zijn. We specialiseren ons daarbij specifiek op ondernemers uit de creatieve sectoren.

Digitale aanpak

Dankzij Yuki, een cloudbased boekhoudsoftware, is je boekhouding steeds up to date. Dit houdt in dat jij als ondernemer meteen je documenten kan uploaden als jij ze binnenkrijgt en zo heb je steeds een actueel beeld van je financiële situatie.

Dit heeft een aantal grote voordelen:

  • Je leeft niet van de ene gehate administratieve piek naar de andere.
  • Een factuur inscannen of document uploaden kan snel en makkelijk, op elk moment.
  • Geen stress, geen tijdverlies.
  • Meer ruimte om te investeren in je passie en talenten.

Transparante samenwerking

Dankzij de online boekhouding zie je in real time hoe het er voor staat. En ik als boekhouder zie dat ook!

Daardoor kunnen we op tijd de juiste beslissingen nemen voor de toekomst van je onderneming. Je kan daarbij terugvallen op de expertise en ervaring van Plusminder als het gaat over werken in een creatieve sector. Zo kunnen we snel optimaliseren als de kans zich voordoet, zonder de druk van aangiftes.

Transparante tarieven

Elk bedrijf is uniek, en de ondersteuning die je nodig hebt verschilt naargelang je een eenmanszaak bent of een KMO. Bij Plusminder krijg je een transparante tariefstructuur met een verschillende graad van ondersteuning.

Uitgerekend voor jou

Boekhouder en fiscalist voor jonge, dynamische, creative digital natives, uit de grafische-, media- of IT -sectoren die nood hebben aan een no-nonsense, persoonlijke aanpak met veel flexibiliteit.