Ik ben Bram, aangenaam!

  1. home
  2. over plusminder

Met zowel een diploma audiovisuele technieken als accountancy-fiscaliteit op zak, kan ik mij perfect inleven in de boekhoudkundige situatie van een creatieve ondernemer.

Sterker nog, voor ik de stap zette naar de financiële wereld was ik jarenlang zelf als freelancer aan de slag. Ik begrijp dus als geen ander hoe de cijfers op je af komen wanneer je eigenlijk alleen maar bezig wil zijn met je metier.

Creatieve ondernemers ontzorgen

Met Plusminder wil ik exact op dat gebied ontzorgen. Want vergis je niet: ook voor een creatieve ondernemer zijn cijfers belangrijk. Financiële planning hoeft geen vies woord te zijn, een belastingaangifte evenmin een calvarietocht.

Mijn missie is zelfs nog ambitieuzer: de ondernemer, specifiek zij uit de audiovisuele, grafische en mediasectoren, vanuit de cijfers adviseren om de juiste beslissingen te nemen richting een financieel gezonde onderneming.

Steek je tijd en energie in creatief zijn, minder in administratie en financiële zorgen.

Praat met iemand die jouw unieke situatie begrijpt en er op kan anticiperen. Contacteer Plusminder om verder te bespreken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

Uitgerekend voor jou

Boekhouder en fiscalist voor jonge, dynamische, creative digital natives, uit de grafische-, media- of IT -sectoren die nood hebben aan een no-nonsense, persoonlijke aanpak met veel flexibiliteit.